Presentaties

Een activerende presentatie
is het licht laten schijnen op het leven
Slider

Camerapresentatie

Voor of achter de schermen… Online of offline een brug slaan. Tussen mensen en verhalen. Tussen problemen en oplossingen. Tussen doel en resultaat. Complexe informatie hanteerbaar maken en deelnemers en kijkers enthousiasmeren zodat iedereen betrokken raakt. Met een luid applaus tot gevolg. Daarin ondersteun ik. Taken die daar bij horen zijn:

  • voorbereiden interactieve bijeenkomsten
  • afnemen (live) interviews
  • entertainen, gepaste humor afgewisseld met diepgang

Als entertainer, interviewer en presentator mag je rekenen op pure passie op de planken. Rekenen op een gedegen voorbereiding én uitvoering, want…

“Je bent zo goed als je laatste optreden.” ― Machteld Kooij, presentatietrainer

Verslaglegging
Items bedenken en presenteren om zo maatschappelijke onderwerpen zichtbaar en hoorbaar te maken. Media is namelijk niet meer weg te denken uit onze profileringsmaatschappij. Laten we het daarom inzetten om de vertaalslag te maken van ruw materiaal naar beeld en geluid. Ik ondersteun in de procesmatige en inhoudelijke invulling van de items.

Backstage
Ondersteuning nodig bij de invulling en organisatie van jouw event of bijeenkomst? Het maken van een sterk en gebalanceerd programma is een vorm van story telling. Creativiteit samenbrengen naar praktische uitvoering is bouwen aan een sterk merk en werken aan je imago. Zo organiseerde ik met partners verschillende evenementen (url doorlink maken naar Petra’s Praatjes)

Het is tijd, tijd om te contacten. Vul hier je gegevens in.

    Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy and Cookie verklaring verwerkt.